Indien u een te kleine/grote maat heeft besteld u dit natuurlijk geheel kostenloos kunt ruilen. U kunt dit mailen naar info@sneakerstad.nl waarna onze medewerkers u zo goed mogelijk van dienst willen staan dit vlekkeloos met u af te handelen.

Doorgaands word er tussen 1 t/m 9 werkdagen geleverd vaak vind u de levertijd voor het gestelde product op de productpagina. Mocht u hier nog onzekerheden over hebben u ons natuurlijk altijd een mail kan sturen waarna wij u graag helpen.

U kunt de betaling afdoen t.a.v. Sneakerstad BV op het rekening nummer NL80INGB.000.832.7970 vergeet niet u factuurnummer bij de omschrijving te vermelden.

* Voor betalingen vanaf het buitenland BIC/SWIFT: INGBNL2A

Op dit moment hebben wij geen fysieke winkel waar de schoenen gepast kunnen worden, wel kunt u de schoenen afhalen op afspraak bij het door ons toegewezen afhaal loket.

Het kan zijn dat deze worden tegengehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma. Wij adviseren je om je spamfilterinstellingen te controleren en zo nodig aan te passen. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.