Momenteel hanteren wij levertijden van 1 tot 9 werkdagen tussen (ma. – za.)

Als (een deel van) je bestelling nog niet op voorraad is krijgt u deze in delen. Hier word u dan van op het hoogte gesteld en krijgt u aparte traceernummers van. Doorgaand word er verzonden middels postNL.

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden vanuit ons logistiek centrum, komt er onder ‘mijn bestellingen’ bij de bestelling ‘Verzonden’ te staan. Je ontvangt dan ook per e-mail een verzendbevestiging van ons met een PostNL Track & Trace code. Deze kan je invullen op de website van PostNL.

De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een notificatie van PostNL. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus of via de Track & Trace link.

PostNL laat dan weten met de volgende 3 opties waar je bestelling is:

Mocht u het degewenste ontvangen product terug willen sturen u een email kan sturen richting info@sneakerstad.nl.

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 30 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat, voldoen aan de algemene voorwaarden voor heroeping en voorzien zijn van de originele labels.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.